Küldetésünk

A SkyEye szinte bármely üzleti tevékenység számára elérhetővé teszi a légifotókhoz és földrajzi adatokhoz való hozzáférést. A legújabb technológiai fejlesztésekből adódó előnyök alkalmazásával, pontos és naprakész légifelvételekkel (ortofotókkal) és 3D földrajzi modellekkel állunk az ügyfeleink rendelkezésére. A SkyEye által kínált szolgáltatások ára töredéke a hagyományos légifelvételeknek, műholdképeknek.

A SkyEye a mezőgazdaság, a bányászat, az energetika, katasztrófa-elhárítás, erdő- és földhasználat, marketing és még sok egyéb területen képes hasznos és kritikus információkkal szolgálni.

 A SkyEye a legmodernebb adatgyűjtő alkalmazások révén olyan légifelvételeket, domborzati és digitális magassági modelleket (DEM) tud szolgáltatni, melyek előnyhöz juttatják az ügyfeleket a lassú reakcióidejű és költséges hagyományos módszerek alkalmazásához képest.

 

Munkamódszereink

A SkyEye minden ügyfél igényéhez egyedileg igazodik.

 A SkyEye a tevékenységét a jogszabályi előírások szerint végzi, megfelelve az egyes iparágak és az adatvédelem elvárásainak és szem előtt tartja a munkavégzés mindenek feletti biztonságát. A begyűjtött adatok üzleti titoknak minősülnek.